У Львові змінили графіки вуличного освітлення

3341 0
У Львові ввечері світло вмикатимуть на 25 хвилин раніше, а за умови використання - у 2017 році «розумного освітлення» - ще раніше.

У зв’язку з складними погодними умовами та швидким настанням темряви, замість затвердженого часу - 19:05, відтепер світло на вулицях Львова вмикатимуть о 18:40. Зранку, як і раніше світло вмикатимуть  о 7:14. Про це Tvoemisto.tv повідомив диспетчер ЛКП «Львівсвітло» Сергій Замасло. Також, за його словами, цей графік змінюють кожні п’ять днів, відповідно до розкладу, затвердженого на початку року.

Читайте також: 8 фактів про вуличне освітлення у Львові

Щодо освітлення у 2017 році, то за словами Олександра Лазуткіна, зміну графіків включень ще обговорюватимуть. Якщо у межах проекту «Розумний район», одним із комплексів оберуть «розумне освітлення», це дасть змогу вмикати освітлення ще раніше.

Як пояснив Юрій Свірський, керівник відділу розумних сервісів Львівської міської ради: «Економія електроенергії, за умови використання «розумного освітлення», здійснюватиметься завдяки використанню світлодіодних Led-лампочок, які працюють значно довше та витрачають менше електроенергії, та завдяки тому,  що таке освітлення буде оснащене датчиками, відтак реагуватиме на рух людей, автомобілів, а також зміну погодних умов».

Читайте також: Smart City у Львові: сучасні технології для зручності містян

Нагадаємо, якщо вуличне освітлення не увімкнено, можна телефонувати у цілодобову диспетчерську службу за номером: (032) 255-46-37.

 

Підготувала Олена Ільків 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!