У Львові змінили кілька автобусних маршрутів. Перелік

15512 2
Виконком міської ради затвердив нову редакцію мережі міських автобусних маршрутів.
фото: Igor Zinkevych / facebook

фото: Igor Zinkevych / facebook

Сьогодні, 26 січня, виконком міської ради затвердив нову редакцію мережі міських автобусних маршрутів, яка передбачає зміну кількох маршрутів та запровадження нового маршруту №52.

Зокрема, маршуртка №18 матиме кінцеву зупинку на Тракті Глинянському замість дріжджевого заводу на Личаківській; автобус №31 курсуватиме по просп. Чорновола замість вулиці Куліша; автобус №47А курсуватиме до станції «Підзамче» замість ТРЦ «Форум Львів»; маршрутка №48 курсуватиме по вул. Замарстинівській, Долинського та Богдана Хмельницького замість вул. Липинського; маршрутка №54 курсуватиме по Луганській та Стрийській замість Нового Львова та Вітовського.

Читайте також: Якими автобусами у Львові пенсіонери можуть їздити безкоштовно. Перелік

Крім того, експрес-маршрут, що курсував з АС «Західна» до пл. Різні отримав №52, а маршрут №57 (пл. Кропивницького – завод «Фуджікура») ліквідували.

Перелік усіх міських автобусних маршрутів Львова


Читайте також:
29 Січня, 2018 11:39
Галина 15 маршрут уже 3 місяці недоїзджає до Стефаника, Дудаєва і Герцена! Натомість, їде по Дорошенка,Проспекті Свободи і Князя Романа! Спробуйте! Побачите!
26 Січня, 2018 17:04
Гість Панове, маршрут 30 вже півроку не їздить, 49 також віднедавна на маршруті немає. Перевірте достовірність інформації. Маршруту 12 ще зроду не бачив!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!