У Львові через ранкові атаки змінили рух на декількох маршрутах громадського транспорту

3421 0
Також у Львівській міській раді повідомляють, що АТП-1 дещо затримало випуск автобусів на маршрути, але станом на зараз всі заплановані автобуси курсують на лінії.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

У Львові змінили курсування маршрутів громадського транспорту, які мають кінцеві зупинки на вулиці Городоцькій. Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

«Автобусні маршрути №№14, 21 та 52 закорочені до перехрестя вул. Городоцької – вул. Патона», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Що можна публікувати під час війни, а що – ні? Питання дня

За інформацією начальника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, станом на зараз громадський транспорт міста курсує у звичному режимі. Також у Львівській міській раді повідомляють, що АТП-1 дещо затримало випуск автобусів на маршрути, але станом на зараз всі заплановані автобуси курсують на лінії. На території підприємства унаслідок ранкової атаки пошкоджені вікна в деяких будівлях.

Нагадаємо, що сьогодні, 18 березня, сигнал повітряної тривоги пролунав о 6:08 ранку. Радник очільника МВС Вадим Денисенко повідомив, що у Львові близько 6:30 пролунали вибухи, видно було загоряння на околиці міста. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, що унаслідок вибухів поблизу аеропорту у Львові на Львівському комунальному автотранспортному підприємстві вибило вікна. Згодом він додав, що окупанти поцілили по авіаремонтному заводу. 

Жертв внаслідок події немає. Є один потерпілий, у середньому стані важкості.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!