У Львові змінили умови розміщення літніх майданчиків

1042 0
Термін процедури оформлення паспорту майданчиків скоротиться.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

У Львові затвердили новий порядок розміщення літніх майданчиків, що розташовані у пішохідній зоні центральної частини міста. Відповідне рішення ухвалили під час пленарного засідання Львівської міської ради, 26 травня.

У новому порядку також прописані вимоги до художньо-естетичного вирішення майданчиків у зоні історичного ареалу, порядок їх демонтажу та спрощено процедуру отримання паспорту літнього майданчика.

Читайте також: Тераси Львова. Заклади, з яких видно місто згори

«Пропонуємо, щоб плата за користування конструкціями сплачувалася у співвідношенні 30% на рахунок ЛКП Андміністративно-тезнічного управління у 70% у бюджет громади», – зазначив депутат фракції Голос Віталій Троць

Як пояснили депутати, кількість документів для отримання паспорту літнього майданчика зменшиться у два рази, а термін проведення процедури скоротиться зі 100 до 30 днів.

Як і де у Львові можна встановлювати літні майданчики читайте тут.

Нагадаємо, що від 1 квітня у Львові розпочався сезон літніх майданчиків. Він триватиме до 1 листопада.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!