У Львові зросла вартість абонементів на паркування

2670 1
Запровадити зміни планують із наступного тижня.
Фото: wikimapia.org

Фото: wikimapia.org

У Львові змінили вартість абонементів на паркування на майданчиках, які обслуговує ЛКП «Львівавтодор». Вартість залежить від зони паркування.

Читайте також: Львівавтодор облаштує півтисячі нових паркувальних місць. Перелік адрес

Як пояснив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, вартість абонементів на паркування змінилась, оскільки на початку року зросла ціна на паркування на майданчиках ЛКП «Львівавтодор». 

Місця для паркування у Львові поділені на дві зони: перша — паркування у центральній частині міста, друга — решта парковок, що розташовані поза межами центру. Вартість паркування у першій зоні становить 15 грн. За паркування у другій зоні доведеться заплатити 5 грн за годину.

За новими цінами на абонементи, паркування у закритих зонах на місяць коштуватиме 3700 грн, за три місяці — 7500 грн, за чотири — 15 тис. грн.

Паркування у центральній частині міста обійдеться за місяць у 2700 грн, за три місяці — 6500 грн, а за чотири місяці — 12000 грн.

Читайте також: Я прийшов — авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

У другій зоні паркування коштуватиме за місяць 800 грн, 2000 грн за три місяці і 4500 грн за абонемент на чотири місяці. Придбати абонементи на пільгове паркування можна на закритих парковках у касирів на вул. Валова, вул. Лесі Українки на виїзді з зони паркування «Вернісаж». До кожного придбаного абонемента додаватимуть місячний проїзний на електротранспорт. Запровадити зміни планують із наступного тижня.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація Марії Стахів


Читайте також:
9 Жовтня, 2018 23:17
Андрій Шось вони з місяцями наплутали
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!