У Львові знімають містичний трилер. Відео

3157 0
30-го листопада Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією ТОВ «MKK ФІЛЬМ СЕРВІС» контракт про надання кінопроекту «13 автобус» державної фінансової підтримки розміром 8 776 255 грн.
Фото: detector.media

Фото: detector.media

Зйомки перших сцен фільму «13 автобус» фінансуються кінокомпанією MKK film service, за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Знімальний майданчик (вул. Метрологічна, 14А (вілла «Юлієтка»).

Загальна вартість виробництва фільму – 17 552 509 грн. Про це повідомляє dergkino.gov.ua.

Кінопроект режисера Олександра Безручко «13 автобус» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно.

Читайте також: У Львові стартував музичний марафон пам’яті Василя Сліпака. Програма заходів

«13 автобус» - це містично-філософський трилер з елементами драми і детективу. Автором сценарію фільму є Валерія Смаглюк, продюсер - Олексій Карпенко. Презентацію кінопроекту під час конкурсного відбору Держкіно можна переглянути на офіційному ютуб-каналі Держкіно

Про фільм: Розмова з Жінкою, що чекає на зупинці неіснуючого тринадцятого автобуса, стає поворотним моментом в житті усіх її співрозмовників. Люди «прокидаються» від влади стереотипів та неправдивих установок, і діють відповідно до свого нового розуміння. Їхні історії показують, що моральний вибір не завжди законний, а законний – не завжди моральний. На цьому вибудовується одна з головних ідей фільму: «Кожна людина обплутана неправдивими стереотипами і уявленнями, але єдиний вірний шлях – жити своїм життям».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!