У Львові знову повідомили про замінування 7 готелів. Доповнено

2945 1
Повідомлення надійшло з тієї ж електронної скриньки, що і в попередні рази.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Сьогодні, 16 травня, у Львові на електронну скриньку ГУ Нацполіції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування 7 готелів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

Вибухотехніки та кінологи виїхали для обстеження території готелів Cisar (Городоцька, 65), Євроготель (Тершаковців, 6а), Таурус (Князя Святослава, 5), Львів (проспект Чорновола, 7), Нота Бене (Поліщука, 78а), Рамада (Яворського, 2а) та Premier Hotel Dnister (Яна Матейка, 6).

Повідомлення надійшло зі скриньки [email protected], як і в попередні рази.

Доповнено. Правоохоронці обстежили готелі та не виявили вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, учора у Львові повідомляли про замінування низки житлових будинків та лікарень. Через це медзаклади були змушені припинити планову госпіталізацію пацієнтів та перенести операції. Вибухових пристроїв за адресами не знайшли.


Читайте також:
16 Травня, 2019 12:34
666 ... це вже хтось (?) конкретно посягнув на "святе" ... на прибутки від "туристичного" бізнесу ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!