У Львові зняли кліп про пригоди мексиканського туриста у місті. Відео

3491 0
Жартівливий кліп на пісню «Ти до мене не ходи» у виконанні львівського гурту «Троє Зілля» представляє пригоди мексиканського туриста у Львові.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Ідею відео учасники придумали самі, а знімала кліп журналістка і громадський активіст Віка Поліщук, яка до недавнього часу мешкала у Криму. Як виявилось під час зйомок, життєва історія Віки була певним чином подібна до сюжету кліпу, адже її наречений є саме з Мексики. Тож у кліпі використані справжнє мексиканське сомбреро та маракаси.

Кліп є жартом, який показує  місто, де кожен може здійснити свої мрії-ілюзії: молода дівчина – знайти гарного високого хлопця, приїжджий музикант з Мексики – стати учасником одного з популярних гуртів.

 

«Троє Зілля» – гурт, який грає українських фольк у різноманітних аранжуваннях. Стартував у 2014 році у Львові і за перший рік музичного життя проїхав тур 14-а найбільшими містами України, Польщі та Молдови, взяв участь у кількох українських фестивалях та випустив альбом української музики «In Ukrainian» у співпраці з Школою української мови та культури Українського Католицького Університету. «In Ukrainian» став додатком для навчального посібника з української мови для іноземців. Незважаючи на те, що у гурті лише троє людей (Анастасія Войтюк, Станіслав Кириллов та Анна Войтюк), музиканти у своїх піснях використовують бандуру, вокал, дарбуку, укулеле, клавіші, металофон, гармоніку, джембе, доллі, сопілку тощо.

Увесь альбом можна прослухати тут

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!