У Львові подорожчали місячні проїзні картки в електротранспорті

5648 0
Відповідне рішення прийняв виконком міської ради.
фото: Володимир Караїм

фото: Володимир Караїм

Виконком міської ради затвердив нові ціни на місячні проїзні картки в трамваях та тролейбусах. З 1 жовтня вартість місячного абонементу - 120 грн (пільговий - 60 грн). Він діятиме на обидва види електротранспорту - трамвай та тролейбус. На один вид транспорту місячних карток більше не буде.

Також виконком змінив принцип дії проїзних карток - відтепер вони діятимуть не впродовж календарного місяця, а 30 днів з моменту придбання. Дату купівлі проїзної картки буде зазначати продавець.

Для підприємств, установ та організацій місячний абонемент коштуватиме 180 грн. Крім того, на виконкомі затвердили впровадження триденних абонементів, які розраховані на туристів та гостей міста. Їхня вартість становить 40 грн.

Нагадаємо, 1-го вересня у Львові подорожчав проїзд в електротранспорті до 3 гривень. Нововведення раніше підтримали на громадських слуханнях. Тим часом упродовж вересня вартість місячних проїзних карток залишилася незмінною: 70 грн на один вид транспорту та 100 - на одбидва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!