У Львові зростуть тарифи на воду

5036 1
Як повідомляє ЛМКП «Львівводоканал», з 14-го травня у Львові набувають чинності нові тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення.

Перегляд тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для водоканалів України зумовлені зміною обсягів реалізації, зростанням витрат на оплату електроенергії, витрат на оплату праці, зростанням цін на матеріали, збільшенням ставок податків та зборів, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові десятки вулиць залишаться без гарячої води. Коли відновлять

«Відповідно до запропонованого проекту, мешканці і абоненти міста Львова будуть сплачувати на 26% більше за послуги, які надає наше підприємство. Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків буде становити 13 гривень і 42 копійки – це разом за водопостачання і водовідведення з врахуванням ПДВ. А для абонентів приватного сектору тариф становитиме 11 гривень, 81 копійку», – зазначають у планово-економічному відділі ЛМКП «Львівводоканал».

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

Додамо, обов’язок встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, належить виключно до повноважень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, як державного регулятора тарифної політики на комунальні послуги.


Читайте також:
12 Травня, 2017 08:30
Народ Що це за ідіотизм від садового?! Як можна змінювати тариф не з першого числа дати а з середини місяця?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!