У Львові зірвали концерт артиста Сергія Бабкіна. Фото, відео

9239 1
Молоді люди, вигукуючи патріотичні гасла, заблокували вхід до клубу Malevich, де має відбутися виступ артиста.
фото: сторінка Львівської міської організації Добровольчого батальйону ОУН у Facebook

фото: сторінка Львівської міської організації Добровольчого батальйону ОУН у Facebook

Представники Львівської міської організації Добровольчого руху ОУН та інших патріотичних організацій зірвали концерт Сергія Бабкіна у Львові. Член організації ОУН Олег Окопський на своїй сторінці у Facebook написав, що концерт зривають через те, що Сергій Бабкін виступав у Росії вже після анексії Криму та початку бойових дій на сході України.

За словами кореспондента Tvoemisto.tv, молоді люди заблокували головний та бокові входи в клуб Malevich, де має відбутися концерт, та вигукували патріотичні гасла. Біля закладу утворився натовп, на місці було більше десятка машин поліції. Відвідувачі концерту намагалися перекричати гасла протестувальників, співаючи пісні Бабкіна. Час від часу вони пробували прорватися всередину клубу, через що відбулося кілька сутичок.

Як повідомила Tvoemisto.tv речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, на місці конфлікту працювала тактична група та три екіпажі поліції, щоб забезпечити охорону публічного порядку.

Концерт Сергія Бабкіна мав розпочатися о 18:00. Станом на 19:10 музиканти вели переговори з протестувальниками, що видно зі стріму журналіста Тараса Гаврика, проте домовитися їм так і не вдалося. Після трьох годин протистояння концерт скасували, гроші за квитки організатори пообіцяли повернути вже в понеділок, 9 жовтня.

Фото зі сторінка Львівської міської організації Добровольчого батальйону ОУН у Facebook, відео зі сторінки Тараса Гаврика у Facebook.


Читайте також:
9 Жовтня, 2017 19:19
Mister X Дебилы.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!