У Львові зупинилися трамваї. Перелік локацій

2576 0
Сьогодні, 15-го листопада, станом на 9:00 через несправність зупинилися трамваї на трьох маршрутах. Рух на ділянках ускладнено, а пасажири змушені йти на роботу й навчання пішки.

Трамваї зупинилися на вулиці Личаківській, на вулиці Княгині Ольги-Горбачевського та на вулиці Івана Франка, – повідомляють у диспетчерській службі ЛКП «Львівелектротранс». Спеціалісти вже на місці, ремонтують вагони та сподіваються відновити рух найближчим часом. У ефірі ТРК «Львівська хвиля» повідомили, що стабільно зараз курсує тільки трамвай № 3.

Водіям варто оминати вище зазначені ділянки.

Читайте також: Як зараз курсує громадський транспорт у Львові: кількість одиниць на маршрутах

Нагадаємо, у Львові водії ініціативи «Підвезу» допомагають місцевій транспортній системі розвозити людей на роботу, учора вони допомогли доїхати на роботу більш ніж 100 львів'янам. Водії з власними авто, а також потенційні пасажири можуть зареєструватися на сайті http://www.pidvezy.org/ та домовлятися між собою. 

Опублікувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!