У Львові з'являться нові парки та сквери. Локації

2609 0
У Львові та у Рудному хочуть облаштувати 2 нових парки та 5 скверів.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові та селищі Рудно облаштують нові сквери та парки. За відповідні рішення проголосували депутати ЛМР під час засідання сесії. 

Депутати підтримали створення нових парків:

  • розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Пилипа Орлика для збереження та використання парку.

  • погодили дозвіл на розробку проєкту землеустрою та оформлення кадастрового номера парку в межах вулиць Грушевського – Огієнка – Озерна – Шептицького, що у Рудному.

Також у Львові побільшає скверів

  • на вул. Тракт Глинянський загальною площею 0,3714 га,

  • на вул. Пластовій площею 0,8308 га,

  • на розі вул. Каштанової – вул. Є. Ярошинської площею 0,2063 га,

  • на вулиці Клепарівській,

  • на вул. Героїв УПА.

Читайте також: Зелений Львів. Як змінився підхід до озеленення міста

«Йдеться про відведення земельних ділянок під сквер та парки, аби вберегти їх від забудови. Кошти поки що не будуть виділятися на облаштування благоустрою. У Львові, де все щільнішою стає забудова, дуже бракує зелених зон для відпочинку, тому намагаємо їх зберегти та збільшити», – зазначила заступниця голови комісії екології, депутатка Марія Чижишин.

Нагадаємо, що на вул. Липинського – Лінкольна розпочали створювати новий парк з озером.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!