У Львові з’являться ще кілька новобудов і паркінг

3677 0
Сьогодні, 7-го квітня, виконавчий комітет затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок, а також детальні плани територій.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Зокрема, затверджено містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки:

- на реконструкцію Львівським навчально-виховним комплексом школою-дитячим садком «Провесінь» з добудовою на вул. Тракт Глинянський, 151-Б.

- на будівництво ТзОВ «Завод № 3» багатоповерхового житлового будинку з вбудованим підземним паркінгом та приміщеннями громадського призначення на вул. Стрийській, 86.

- на будівництво ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» комплексу житлових будинків «Північний пагорб» з приміщеннями громадського призначення та паркінгом відкритого типу на вул. Малоголосківській (будинки П3, П4 згідно з генпланом).

- на реконструкцію ТзОВ «Стакар Девелопмент» з надбудовою 8-го корпусу під «Видавництво Старого Лева» на вул. Старознесенській, 24-26.

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?

Також ухвалили рішення:

- Про розроблення детального плану території у районі вул. Січових Стрільців, вул. Університетської, вул. Листопадового Чину.

- Про затвердження детального плану території, обмеженої вул. Науковою, вул. Стрийською, вул. Трускавецькою, вул. Академіка Підстригача.

- Про затвердження внесення змін до детального плану території району «Збоїща» у межах громадського центру на вул. Пилипа Орлика – вул. І. Миколайчука.

- Про затвердження внесення змін до детального плану території у районі вул. Стрийської – кільцевої дороги – проектованої вул. Вернадського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!