На правах реклами

У Львові з’явилося п'ять точок із безкоштовним WI-FI. Локації

3856 0
У Львові з метою надання доступу до інтернету для навчальних цілей – відкрили безкоштовні WI-FI точки. Серед локацій з безкоштовним WI-FI: студентські гуртожитки, школи, лікарні.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Усе це здійснено за підтримки Степана Веселовського, керівника IT кластеру, випускника НУ «Львівська Політехніка» та Наталії Яневич, директора телекомунікаційної компанії «Стелнет», викладача Національного університету «Львівська Політехніка» безкоштовний доступ до WI-FI є вже у 5 локаціях м. Львова:

6-ий гуртожиток Львівської політехніки, вул. Сахарова, 27.

12-ий гуртожиток Львівської політехніки, вул. Лазаренка, 38.

13-ий гуртожиток Львівської політехніки, вул. Лазаренка, 36.

15-ий гуртожиток Львівської політехніки, вул. Лазаренка, 42.

32-га школа, вул. Гашека, 13.

Читайте також: Люди інтелекту. Хто з ІТ-індустрії йде до Львівської міськради?

За словами, Наталії Яневич, ведуться роботи про відкриття найближчим часом вільної зони WI-FI  в онколікарні, що на вул. Гашека, 2а.

Читайте також: 11 громадських місць Львова з безкоштовним Wi-Fi

Для доступу до інтернету не потрібно жодного паролю. В планах ініціативної групи є ще перелік локацій, в яких планують запустити безкоштовний WiFi в 2015-2016 роках для студентів та школярів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!