У Львові з’явиться простір нестандартної освіти для дітей. Візуалізація

3207 0
У приміщенні колишнього наркологічного диспансеру на вул. Науковій з’явиться STEAM space простір.
Фото: Українська правда. Життя

Фото: Українська правда. Життя

Кіноцентр LvivFilmCenter незабаром має розширитись та відкрити простір нестандартної освіти для дітей на вул. Науковій, 49. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів директор кіноцентру Андрій Породко.

«У будівлі колишьного наркодиспансеру ми облаштуємо STEAM space – простір, що передбачить навчання дітей через практичну діяльність. У тому центрі буде 3-D принтер, зварка для дітей для того, щоб вони долучались до наукових процесів та могли навчатися новому. Це буде простір для дітей, які зможуть там пробувати себе в наукових процесах та ставити якісь експерименти», – сказав він.

Також в просторі буде передбачено місце для проведення зустрічей та конференцій: LvivFilmCenter планує організовувати там свої виїзні події.

Читайте також: Кремнієва долина між панельних будинків. Як розвивається південний захід Львова

«Дітям цікаво освоювати щось власними руками. Там також будуть гуртки, адже ми хочемо, щоб і кіноцентр, і цей простір були постійно завантажені якимись подіями. Оскільки ця установа буде бюджетною, її послуги стануть безкоштовними», – додав він.

Відповідно до презентації проекту, простір передбачає навчання в грі та майструванні пристроїв і механізмів, що допоможе в опануванні теорії і засвоєнні нових знань.

Читайте також: Будинок без фундаменту: як стартувала інклюзивна освіта у Львові

STEAM-освіта у відповідному просторі допоможе дітям опанувати знання не відокремлено, а за допомогою інтеграції науки, технологій, інженерії, мистецтва та математики в єдину систему навчання.

У просторі будуть розміщені місця-лабораторії та виставковий мистецький зал, там будуть відбуватися навчально-творчі, інтерактивно-пізнавальні та брейнстормінгові воркшопи, тренінги та семінари для всіх вікових категорій.

Читайте також: Для маленьких львів'ян та їх родин відкрився унікальний садок

За словами Андрія Породко, простір може розпочати свою роботу до літа 2018 року після проведення ремонтних робіт.

Микита Гладченко

Ілюстрації надані Андрієм Породко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!