У Львові з'явився сайт з тимчасово зміненими маршрутами транспорту

2588 0
У Львові розробили новий дизайн попереджувальних банерів про зупинки, що тимчасово не працюють.

Минулого року у Львові встановили перший інформаційний чохол "Зупинка не діє", що кілька місяців висів на площі Соборній. Тепер співробітник комунального підприємства «Інститут просторового розвитку» Олександр Шутюк разом з львівським дизайнером Єгором Калібердою підготували та роздрукували новий варіант банера. Про це повідомляє Олександр Шутюк у своєму блозі.

Але, як зазначає Олександр Шутюк, головна зміна не у вдосконаленому дизайні банера. Для повідомлення всіх змін у маршрутах львівського громадського транспорту було розроблено спеціальну інтернет-сторінку. Посилання на цю сторінку з'явилося на новому банері.

Нову версію банера вирішили розмістити на кінцевій трамваїв на площі Двірцевій, куди у найближчий час не ходитимуть трамваї через ремонт колій на вул. Чернівецькій.

Львівавтодор планує замовити ще 10 чохлів такого плану для розміщення на інших недіючих зупинках.

На сайті lad.lviv.ua з'явився розроблений Єгором Калібердою окремий розділ lad.lviv.ua/tmp, на якому зібрано інформацію про всі маршрути громадського транспорту, що змінилися через будівельні роботи. На банері розміщене текстове посилання на сайт, а поруч є QR-код, який веде на ту саму сторінку.

На сайті відображено лише ті маршрути, у яких є зміни. Маршрути можна переглядати за видами транспорту або за вулицями, які ремонтуються. Також є англомовна версія.

"Маємо сподівання, що цей невеличкий сервіс допоможе львів’янам та гостям міста отримувати актуальну інформацію про зміни маршрутів трамваїв, тролейбусів та автобусів під час ремонтних робіт у місті", – розповів Олександр Шутюк.

Фото: Олександр Шутюк

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!