У Личаківському районі Львова відкриють сучасний дитячий клуб

1573 0
Тут будуть безкоштовні гуртки для дітей.
Фото умовне / Unsplash

Фото умовне / Unsplash

Установа дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Личаківського району Львова отримала в оренду нежитлові приміщення на вул. Пасічній, 75. Після ремонту тут буде новий багатофункціональний дитячо-юнацький простір із безкоштовними гуртками для дітей. Відповідне рішення підтримали депутати на сесії ЛМР 25 травня.

«Одним із основних напрямків роботи управління молодіжної політики є організація цікавого дозвілля для дітей та підлітків міста. Надзвичайно важливим є пошук додаткових приміщень для того, щоб створювати нові гуртки й можливості для розвитку здібностей дітей, які проживають в найбільш густозаселених районах Львова», – сказав керівник управління молодіжної політики Львівської міської ради Ростислав Юник.

Читайте також: У Львові Шевченківський гай запрошує школярів на літні канікули 

Зазначимо, що дитячі клуби Львова – мережа осередків дозвілля із гуртками різного спрямування.  Мета діяльності таких клубів – організувати юним львів'янам можливості цікаво й змістовно проводити дозвілля недалеко від дому. Мережа дитячих клубів Личаківського району включає: клуб «Капсула» (вул. Пекарська, 22), клуб «Багато сердець» (вул. Дж. Вашингтона, 5а), клуб «Кросфіт» (вул. Корольова, 10), клуб «Мандарин» (вул. Коциловського, 16), клуб «Колаж» (вул. К. Левицького, 16), «Колібрі» (вул. Пасічна, 64), Простір можливостей св. Антонія (вул. Китайська, 4).

Заняття в гуртках Дитячих клубів Львова – безкоштовні. Детальнішу інформацію про цей та інші гуртки Дитячих клубів Личаківського району можна отримати за телефонами: 254-62-63, 068 389 26 91.

_________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!