У мережі з’явилася літературна онлайн-мапа України

2901 0
В українському інтернет-просторі з’явилася «Літературна мапа України». Це онлайн-каталог організацій, установ та ЗМІ, які пов’язані з літературними проектами.

На базі ресурсу Licentr розпочала роботу «Українська літературна мапа». Спеціалізований розділ представляє собою онлайн-каталог організацій та культурних установ, ініціативних груп та творчих спілок, що займаються літературними проектами в Україні. До розміщення інформації у Каталозі автори розробки також запрошують локації для проведення літературних заходів та ЗМІ, що пишуть про літературу та культуру.

 

Платформа створена задля зручності пошуку партнерів та сприяння налагодження співпраці між інституціями, що займаються реалізацією культурних проектів та промоцією літератури в Україні. Відкриті до співпраці організації, локації та ЗМІ можуть самостійно додати себе до онлайн-каталогу. 

Розділи каталогу включають: 

- «Організації» — державні організації, закордонні культурні центри в Україні, громадські організації, ініціативні групи, творчі спілки, фестивалі, конкурси, видавництва, фонди;
- «Локації» — арт-кав'ярні, бібліотеки, вільні простори, галереї, кінозали, клуби, книгарні, концертні зали, музеї, театри, хаби, інші простори;
- «ЗМІ» — друковані ЗМІ, онлайн-платформи, телебачення, радіо, журналісти.

За матеріалами 5books.org, litcentr.in.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!