У МОН назвали дати проведення ЗНО-2020

3619 0
Виші найближчим часом мають опублікувати умови й терміни вступу на своїх сайтах.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Міністерство освіти і науки України планує провести зовнішнє незалежне оцінювання з 25 червня до 17 липня. Про це каналу «Україна 24» повідомила виконувачка обов'язків міністерки Любомира Мандзій. 

«Плануємо провести ЗНО з 25 червня до 17 липня. Перед цим, 15-17 числа, ми повинні провести пробне тестування. Щоб це було безпечно, ми працюємо над алгоритмом, який повинен схвалити державний санітарний лікар», — каже вона.

Вона також нагадала, що дати прийняття до закладів вищої освіти змінили, тому виші найближчим часом мають опублікувати умови й терміни вступу на своїх сайтах.

Читайте також: Як львівські школярі завершуватимуть навчальний рік

Нагадаємо, що раніше МОН через карантин на місяць посунуло дати вступної кампанії. Зокрема, прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня (для тих, хто вступає за результатами ЗНО), і до 16 серпня для вступників, що складатимуть вступні іспити в закладі вищої освіти. 

Творчі конкурси та вступні іспити на місця державного замовлення будуть проводити з 1 до 12 серпня. Надання рекомендацій для зарахування на бюджет відбуватиметься не пізніше 27 серпня, а подача вступниками документів для зарахування – до вечора 31 серпня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!