У Неаполі подякували нашим медикам за допомогу українськими піснями

3223 0
На повну потужність лунали пісні Руслани.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

В італійському Неаполі місцеві мешканці подякували нашим медикам за за солідарність і гуманітарну допомогу українським піснями.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук генеральний консул України у цьому місті Віктор Гамоцький.

Він також оприлюднив відповідне відео.

«Сьогодні в бізнес-центрі Неаполя на повну потужність лунають пісні Руслани; так італійці дякують за солідарність і гуманітарну допомогу України у протидії коронавірусу», – написав він.

Нагадаємо, делегація із 20 українських медиків, серед яких і троє львів'ян 4 квітня вирушила в італійський регіон Марке, щоб допомогти італійським колегам у боротьбі з коронавірусом та отримати досвід для роботи із хворими в Україні.

Перша заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак назвала прізвища львівських медиків, які полетіли в Італію. Це Роман Собко і Тарас Оранський із Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру, і Роман Бариляк із Львівської обласної клінічної лікарні.
 
Також, за словами Ірини Микичак, у делегації є медики з Києва, Чернівців і Полтави.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!