У неділю у Львові перекриватимуть рух через масштабні змагання з тріатлону. Графік

6870 0
Низка маршрутів громадського транспорту не курсуватимуть.
фото: procherk.info

фото: procherk.info

У неділю, 8 вересня, у Львові відбудуться змагання Lviv Triathlon Cup, що поєднують три види спорту: плавання, біг та велоїзду. Через це рух автотранспорту на маршруті змагань буде обмежено, повідомляє пресслужба ЛМР.

Змагання стартують о 9:00 в Брюховичах. Траса пролягатиме вулицями Липинського та Чорновола, а також – в центрі Львова.

На час проведення змагань перекриють або обмежать рух транспорту на різних ділянках маршруту від смт. Брюховичі до проспекту Свободи. У зв’язку з цим, не курсуватиме тролейбус №33 та зміниться схема руху 20 автобусних маршрутів.

Проспект Свободи та проїзд із вул. Дорошенка на вул. Беринди будуть закриті для руху приватного транспорту впродовж усього 8 вересня.

У зв’язку з перекриттям у русі трамваїв №1, 2, 9 у цей час можливі короткотермінові затримки в центрі міста.

Організаторами змагань є Федерація триатлону Львівської області спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради. На проведення цього заходу з міського бюджету Львова виділено фінансову підтримку у 300 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!