У Нових Санжарах закінчується обсервація евакуйованих українців із Китаю

2265 0
Усім, хто перебував у медичному центрі «Нові Санжари» на Полтавщині, видадуть довідку.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Обсервація евакуйованих людей із Китаю завершується сьогодні, 5 березня, опівдні. Усім, хто перебував у медичному центрі «Нові Санжари» на Полтавщині, видадуть довідку, що вони не інфіковані коронавірусом і перебували на 14-денному карантині.

Читайте також: Коронавірус в Україні: Як правильно користуватися антисептиком

Додамо, що перший випадок коронавірусу в Україні зафіксували 3 березня у мешканця Чернівецької області. 

Нагадаємо, коронавірус спалахнув на рибному ринку в китайському місті Ухань провінції Хубей. Станом на 25 лютого зареєстрували понад 80 тисяч лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 2 699 – летальні. Одужало вже 27 695 осіб. В Україні жодного випадку коронавірусу не фіксували. Натомість двоє українців захворіли на вірус на круїзному лайнері біля берегів Японії. На територію України вони повертатися не збираються.

Натомість 20 лютого з Уханю евакуювали українців та кількох іноземців. Нині вони перебувають на обсервації у санаторії в Нових Санжарах, що на Полтавщині. Із ними разом на карантині й міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька. Водночас у Європі фіксують поодинокі випадки захворювання на коронавірус, а в Італії – спалах, де вже померли семеро людей. Міністерство закордонних справ радить утриматись від поїздок до Італії, а ВООЗ передала Україні реагенти для тестування на коронавірус.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!