У Підгорецькому замку збирають кошти для відновлення храму. Як долучитись

3922 0
На відновлення храму необхідно зібрати 670 тисяч гривень.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Активісти, які займаються відновленням Підгорецького замку, збирають кошти на реконструкцію церкви Блаженного Миколая Чарнецького та новомучеників УГКЦ, яка розташована на території палацу. 

Читайте також: Концесія замку в Підгірцях: Шанс на порятунок чи загроза?

3D-візуалізація відреставрованого храму, відео Тарас Дзьоба / Facebook

Вартість реставраційних робіт становить 670 тисяч гривень. Цього року тут планують замінити всі вікна. Охочих долучитися до збору коштів на реставрацію пам’ятки архітектури національного значення просять переказувати кошти за реквізитами:

р/р 26006300499371

МФО 325796

ЗКПО 26578788

АТ «Ощадбанк» Львів.

Отримувач: Релігійна громада УГКЦ с. Підгірці, Бродівського р-ну

За детальнішою інформацією звертатися за тел. (068) 505 21 14 (о. Тарас Дзьоба), або за адресою [email protected]. Тут можна переказати кошти через Liqpay.

Читайте також: Львів’ян запрошують на відкриття Поморянського музею

Вперше територію замку відкрили для відвідувачів у червні цього року. Всередині працює декілька експозицій, втім зовнішній стан замку та храму вимагає капітального ремонту. На замок збирали кошти ще минулого літа. Відтак через краундфандинг вдалось зібрати понад 200 тисяч гривень на реставрацію балконів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!