У пологовому на Некрасова після ремонту народилося перше немовля

3230 0
Хлопчик має вагу 3 100 грамів.
Фото: Пологовий будинок ЛОКЛ

Фото: Пологовий будинок ЛОКЛ

В оновленому пологовому при Львівській обласній клінічній лікарні сьогодні на світанку народилося перше немовля. Хлопчик Дмитрик народився о 5.40 год, він має масу 3100 г та 50 см довжину тіла.

Читайте також: У пологовому на вулиці Некрасова у Львові буде можливість народжувати у ванній 

Зазначимо, що пологове відділення запрацювало вчора, 1 лютого. Тут оновили та відремонтували сучасні операційні та індивідуальні пологові зали, а також приймальне відділення. Загалом розгорнули 100 акушерських ліжок, з них 40 – у пологовому відділенні та по 30 у відділенні патології вагітності та відділенні екстрагенітальної патології.

Також у відремонтованому пологовому передбачили 6 ліжок інтенсивної терапії для дорослих і стільки ж для дітей.

У восьми пологових залах одночасно зможуть народжувати вісім жінок. Також тут запрацювало й три операційних зали, тож одномоментно тут зможуть проводити й три кесаревих розтини.

Читайте також: У пологовому Львова жінка народила 16-ту дитину. Фотофакт

Нагадаємо, пологове відділення Львівської обласної лікарні на вулиці Некрасова закрили на ремонт у серпні 2017-го. Згодом відкриття оновленого відділення анонсували на квітень 2018-го. Однак дату постійно переносили через низку причин. Зокрема, перший підрядник, за словами Михайла Гички, був недобросовісний, не виконував своїх зобов’язань та протермінував час виконання робіт. 29 грудня минулого року оновлений пологовий корпус відкрили, але жінок при надії ще не приймали. На роботи витратили близько 80 млн грн.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!