У будівлі історичної пам’ятки на Городоцькій облаштують апарт-готель

3922 0
Кілька поверхів будинку мають перепланувати під готель.
Фото: wikipedia

Фото: wikipedia

Частину прміщення у будинку на вул. Городоцькій, 2 у Львові планують перепланувати та реставрувати під апартамент-готель із закладом харчування. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування затвердили Олександру Свіщову на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 17 серпня.

Читайте також: Чи будуватимуть мечеть біля Львова

Згідно з містобудівною документацію, висоту будівлі не змінюватимуть. Власник приміщень планує використати для майбутнього готелю третій та частину першого поверхів, а також підвал.

Додамо, що будівля на вул. Городоцькій, 2 є пам’яткою архітектури місцевого значення та розташована у центральній частині міста у межах історичного ареалу. У проекті реставрації мають врахувати збереження традиційного історичного середовища.

Управління архітектури ЛМР рекомендувало ініціатору перепланування поспілкуватися з власниками сусідніх приміщень й отримати погодження, аби у майбутньому не виникало непорозумінь.

Читайте також: На місці старого СІЗО у Львові планують збудувати ТРЦ і музей жертв політрепресій

Замовником реставрації є Олександр Свіщов, який, згідно з даними Youcontrol, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Крім цього, він займається бізнесом та є президентом ВК «Динамо». Його син — Віталій Свіщов, — наймолодший депутат ЛМР.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!