У приміських районах Львова хочуть будувати житло для вимушених переселенців

6486 0
Уряд ухвалив відповідну програму та задекларував виділення коштів на неї.
фото - @verstappen_photography

фото - @verstappen_photography

У приміських районах Львова будуватимуть житло для вимушених переселенців та для учасників АТО/ООС. Відповідну програму будівництва доступного житла учора, 28 жовтня, під час виїзного засідання у Маріуполі ухвалив Кабінет міністрів. Про це повідомляє пресслужба Уряду.

Читайте також: СБУ збудує житло в районі Під Голоском. Візуалізація

Ідеться про загалом 950 сімей у Львові, Києві, Дніпрі, Одесі та Харкові. Із них близько 700 є сім’ями вимушених переселенців із окупованої Росією території Донбасу, а близько 200 – сім’ї учасників АТО/ООС. На програму будівництва доступного житла у приміських районах мають виділити 300 млн грн.

Читайте також: Де у Львові не радять купувати житло. Оновлена мапа незаконних забудов

Уряд також схвалив документ, що дозволить Україні приєднатися до Декларації про безпеку шкіл, що посилить безпеку учнів у школах, зокрема на територіях, що межують з територією проведення ООС.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!