У пункті пропуску «Краківець» запрацює «гуманітарний коридор»

1407 0
Тут облаштували лавки, де люди матимуть можливість перепочити, а також встановили розетки для заряджання гаджетів.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

З 13 березня у пункті пропуску «Краківець» запрацює спеціальний «гуманітарний коридор» для комфортного перетину кордону громадянами. Про це повідомив у Телеграмі голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: «Все буде добре, сину». Репортаж з кордону, куди українців вигнала війна

За його словами, тут облаштували лавки, де люди матимуть можливість перепочити, а також встановили розетки для заряджання гаджетів.

Зазначимо, що з перших днів російського вторгнення на кордоні організувалися великі черги. Владу області неодноразово закликали забезпечити належні умови для перебування громадян на кордоні. У перші дні жінкам з дітьми доводилося стояти на кордоні до трьох діб. Дехто просто спав посереде неба. Також люди скаржилися, що там немає туалетів, смітників і води.

Репортаж із кордону, куди українців вигнала війна, читайте в екслюзивному матеріалі Тvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!