У районі Голоско добудують житловий комплекс з дитсадком. Візуалізація

3909 0
Інвестор має збудувати комунальний дитячий садок на 200 місць.

На вулиці Малоголосківській збудують житловий комплекс із громадськими приміщеннями та вбудованою автостоянкою. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 8 лютого.

Йдеться про три будинки висотою по 33,5 м та 36 м. Земельна ділянка належить до зони Ж-3 і призначена для багатоповерхової житлової забудови до 9 поверхів.

Будівництво виконує ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія», яка таким чином добудовує ЖК «Малоголосківські пагорби», у центрі якого, за словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, буде комунальний дитячий садок на 200 місць.

Читайте також: Юліан Чаплінський про руйнування й будівництво Львова. Частина перша

Попередньо вартість будівництва всього комплексу становить 38 млн гривень. Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» належить Назарію Бербеку, Тарасові Дідику та Олександру Потернаку. Усі вони також володіють низкою будівельних компаній не лише у Львові.

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!