У районі Під Голоском у Львові пропонують збудувати ще одну багатоповерхівку

4396 0
Громадське обговорення внесення змін до ДПТ відбудеться 3 лютого.
Фото: скрін-шот із відео

Фото: скрін-шот із відео

У районі вулиці Під Голоском у Львові пропонують збудувати ще одну багатоповерхівку з підземним паркінгом. Про це йдеться в оприлюдненій на сайті ЛМР зміні №8 до детального плану території  житлового району «Під Голоском».

Читайте також: Як планують упорядкувати район Під Голоском. Візуалізація

У змінах опрацьована ділянка площею 1,43 га. Вона розташована в південній частині детального плану, що обмежена вулицями Проєктованою 4, проспектом Проєктованим 2 та проєктованою магістраллю безперервного руху.

Зазначається, на території внесення змін розташований один одноповерховий житловий садибний будинок, дві капітальні нежитлові та шість некапітальних нежитлових споруд. Решта території вільні від забудови. Тож у проєкті змін пропонують збудувати один житловий будинок на 7-10 поверхів на 95 квартир із вбудованим садочком, підземним паркінгом та сформованими внутрішньоквартальними проїздами. Тому функціональне призначення ділянок у межах ДПТ пропонують змінити з житлової садибної забудови на території багатоквартирного житлового будівництва. Із детальнішими картами ДПТ можна ознайомитись за посиланням.

Умовою для внесення змін у детальний план називають гарантії майбутнього забудовника реконструювати вулиці та створити паркомісця. Реалізувати цю частину ДПТ хочуть за 15 років.

Читайте також: На вулиці Під Голоском збудують 5 багатоповерхівок. Візуалізація

Громадське обговорення внесення змін до ДПТ відбудеться 3 лютого у Міському палаці культури імені Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1) о 18:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!