Перший квартал малоповерхової забудови та подвір’я без авто. У Львові будують новий житловий комплекс

8449 0
У комплекс входитиме підземний паркінг, оскільки забудовник вирішив продовжити традицію «вільного подвір’я» від автомобілів для відпочинку мешканців та безпеки дітей.
візуалізація надана компанією "Ваш Дім"

візуалізація надана компанією "Ваш Дім"

На території, обмеженій вулицями Пасічна, Зелена, Пимоненка, Вашингтона, розпочато будівництво нового житлового кварталу, який стане продовженням першого кварталу малоповерхової забудови у Львові – Villa Magnolia від компанії «Ваш Дім».

У комплекс входитиме підземний паркінг, оскільки забудовник вирішив продовжити традицію «вільного подвір’я» від автомобілів для відпочинку мешканців та безпеки дітей. Територія і під’їзди мають бути оснащені системами відеоспостереження. Передбачено зарядні станції для електромобілів, облаштування дитячого і спортивного майданчиків.

Проектантами нового комплексу стала проектна майстерня Бєляєвих, яка проектувала перший комплекс Villa Magnolia. Забудовник планує в майбутньому створити тут повноцінний і єдиний житловий квартал висотністю у два-пять поверхів без сусідства з 16-24-поверхівками.

Основне спрямування нової «Villa Мagnolia Spring» – відновлення традицій будівництва у Львові польського та австрійського періоду, яке характеризується якістю та комфортністю саме малоповерхового житла з увагою до території, що складає єдиний житловий простір. На думку дослідників розвитку міських територій, такий підхід цікавий і комфортний тим, що не перенасичує квартал надмірною кількістю мешканців, не створює надмірного навантаження на інфраструктуру і сприяє розвитку добросусідства.

На перших поверхах заплановані квартири-патіо, які мають свої приквартирні ділянки, що виходять у внутрішній двір, а на останніх поверхах облаштовані просторі тераси площею до 40 кв. м. Ціни на початок будівництва забудовник встановив на рівні від 16 200 до 21 000 грн/кв. м. Будівництво заплановано закінчити до 2020 року.

Партнерська публікація

Візуалізацію надано компанією Ваш ДІМ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!