У ресторані біля Львова отруїлися відвідувачі

15014 0
До лікарні потрапило восьмеро відвідувачів.
Фото: ua.igotoworld.com

Фото: ua.igotoworld.com

У ресторані «Княжий Двір» у Сокільниках під час святкування хрестин та дня народження отруїлися відвідувачі. Про це повідомляє пресслужба департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Читайте також: Яких продуктів слід уникати, щоб уберегтись від харчового отруєння. Перелік

До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та інфекційного відділення Пустомитівської ЦРЛ госпіталізували восьмеро пацієнтів. Їх стан оцінюють як середньої важкості.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv заступник директора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Олег Когут, святкування проводили два дні, тож перевіряти доведеться багато продуктів.

«Від учора почали перевіряти персонал і брати проби харчових продуктів», – каже Олег Когут.

Читайте також: Як уникнути харчового отруєння? Поради

Нагадаємо, у червні у львівському ресторані «Червона Рута» отруїлося більше 60 відвідувачів. Після перевірки у ресторані виявили численні порушення та оштрафували його власників на 25 тисяч гривень.

 




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!