У Рясному збудують 16-поверхівку з дворівневим паркінгом

5674 0
При проєктуванні забудовник має передати під потреби Львівської МТГ 150 кв. метрів під соціальну інфраструктуру.
Фото: abctv.kz

Фото: abctv.kz

У Львові збудують 16-поверховий житловий комплекс на вул. Величковського в мікрорайоні Рясного-2 із дворівневим паркінгом. Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво отримало товариство з обмеженою відповідальністю «Бізнес Інвест Інтернешнл Україна» на засіданні виконавчого комітету ЛМР. 

Йдеться про земельну ділянку площею 0,2182 га, що належить до категорії земель житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва багатоквартирного житлового будинку. Цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 40%.

Читайте також: Поблизу Львова планують облаштувати найбільший розважальний парк у Східній Європі

При проєктуванні забудовник має враховувати потребу в об’єктах соціальної інфраструктури та передбачити у житловому будинку на вул. Величковського нежитлові приміщення для потреб Львівської міської територіальної громади орієнтовною площею 150 кв. м відповідно до гарантійного листа.

За даними Youcontrol, підприємство ТзОВ «Бізнес Інвест Інтернешнл Україна» зареєстроване у 2014 році за адресою: місто Львів, вул. Сигнівка, 9/1. Кінцевим бенефіціарним власником є Руслан Федушко. Раніше, за даними сайту «Наші гроші. Львів», власниками компанії були  Марія та Володимир Швед, з чиїм іменем у Львові пов’язані кілька будівельних скандалів. Зокрема, реконструкція будинку без дозвільних документів на вул. Зеленій, знищення цінної мозаїки на магазині «Океан», будівництво в парку «Знесіння».

Читайте також: Нам потрібні конкретні правила гри. Чому у Львові знищили мозаїку на магазині «Океан»

Нагадаємо, що ця ж компанія-забудовник планувала звести на вулиці Лисеницькій багатоквартирні житлові будинки з вбудованими об’єктами громадського обслуговування, автостоянками та об’єктами інженерної інфраструктури. До цього депутати Львівської міськради передали ці ділянки членам обслуговуючого кооперативу «Садове товариство «Бузок Люкс». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!