У СБУ спростували фейк про нічну дезінфекцію міст із вертольотів

4693 0
Цю інформацію поширювали через месенджери у різних містах України.
Фото: delamark.ua

Фото: delamark.ua

У Службі безпеки України спростували фейк про нібито нічне розпилення над містами дезінфікуючих засобів для боротьби з коронавірусом. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Впродовж дня 16 березня у месенджерах почали поширювати картинки з закликом зачиняти вікна, бо о 23:00 над містами, при чому, такі фейки розповсюджували у різних містах країни, літатиме гелікоптер, що розпилюватиме антисептичні дезінфікуючі засоби. Тож мешканцям радили зачинити домашніх тварин удома і не виходити на вулицю до 5:00 ранку 17 березня.

У СБУ кажуть, що це черговий фейк. Цю інформацію підтверджують й у Львівській ОДА. У пресслужбі ЛМР у коментарі Tvoemisto.tv також повідомили, що ця інформація не відповідає дійсності.

Додамо, що у Львові миють вулиці, смітники та зупинки громадського транспорту, а також сам транспорт із дезінфікуючими засобами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!