У Шевченківському гаю побудують нову експозиційну доріжку

2105 0
Нова експозиційна доріжка до зони «Львівщина» у музеї має з'явитися до кінця 2018 року.

У Львові у Народному музеї архітектури і побуту імені Климентія Шептицького планують побудувати нову експозиційну доріжку. Відповідний конкурс на будівництво оголосили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: У Шевченківському гаю збудують сучасний візит-центр із паркінгом. Візуалізація

«Зліва від прохідної є експозиційна зона "Львівщина", яка не дуже популярна серед відвідувачів через ускладнену комунікацію. Тож аби залучити туристів до цієї експозиційної зони, тут облаштують нову доріжку зі сходами на пагорб», — розповів у коментарі Tvoemisto.tv заступник директора Музею з наукової роботи Сергій Ципишев.

Відтак за майже 1,5 млн гривень тут мають облаштувати пішохідну зону, тверде покриття доріжки зі сходами та комунікаціями, водовідведення, а також пристосувати територію для маломобільних груп населення. Завершити роботи мають до кінця 2018 року.

Читайте також: У Львові ремонтують Шевченківський Гай. Фото

Нагадаємо, торік восени виконком ЛМР затвердив Стратегію розвитку Шевченківського Гаю, згідно з якою тут відремонтують адмінбудівлі та експозиційні будинки, облаштують паркінг на 49 місць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!