У Шевченківському районі Львова планують облаштувати два громадські простори

1549 0
У Шевченківському районі планують облаштувати два громадські простори.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Як розповів начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга, нові громадські простори мають постати на вул. Б. Хмельницького (від вул Мідної до вул Грінченка) та на вул Миколайчука (від вул Лінкольна до вул Мазепи).

Там облаштують велосипедні доріжки, нові хідники, прогулянковий простір, дитячі майданчики, тренажери тощо. Роботи планують розпочати у серпні – вересні.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти облаштувати сквер, присвячений Кузьмі

Нині оголосили тендер.

Вартість облаштування громадських просторів становить трохи більше 5 мільйона гривень.

Нині районна адміністрація також проводить капітальний ремонт доріг, хідників та двориків.

Зокрема, а вул Величковського, 4 ремонтують хідники, на вул Величковського, 16, 18 – доріжки, на вул Величковського, 48, 50 – також хідники.

«Продовжуємо роботи, які розпочали ще торік, щодо ремонту дороги та хідників на вул Мазепи, 7а, 9а, 11а, 13а. Також ремонтуємо дороги та хідники на вул Очаківській від вул Творчої до Збоїщ. Капітальні ремонти доріг проводимо на таких вулицях – Біберовича, Бузинова, Сеньковича, Волошкова, Кирилівська, Кортумівка, Порічкова, Уманська, Хмільова. Почали роботи на вул Шкільній. Робимо двір на вул Шевченка, 358-360. Триває в районі і поточний ремонт доріг», - розповів Володимир Шульга


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!