У львівській спортивній школі на Вахнянина відремонтували стадіон

2987 1
Стадіон замостили сучасною штучною травою.
фото: лмр

фото: лмр

У спортивній школі №4, що на вул. Вахнянина, 1, провели капітальний ремонт стадіону. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Оновлене футбольне поле відповідає європейським стандартам: розміри – 100х62 м зі штучною травою висотою 60 мм. Він дасть можливість проводити у Львові шкільні футбольні чемпіонати, турніри, товариські матчі та кубки.

За словами підрядника, на полі можна буде проводити будь-які змагання та тренування і взимку, і влітку. Його замощували у кілька етапів: найвище –  дренаж, потім пісок, декілька шарів щебню, відсів і аж потім штучна трава. Поле не потребує особливого догляду, як за натуральним покриттям. Термін експлуатації такого покриття — 10-15 років. Після цього замінюється лише трава, основа – довговічна.

Читайте також: Як планують реконструювати стадіон Україна у Львові

Ремонт розпочали ще у 2017 році, а нещодавно стадіон замостили сучасною штучною травою. Також планують там облаштувати роздягальні, трибуни, табло та частину освітлення. Вартість відновлення такого стадіону становила близько 12 млн грн.


Читайте також:
24 Липня, 2019 18:22
L. Ох, стадіон так стадіон! (С) Але раз "так стадіон", то одного не розумію: чого "ТМ" не публікує ше одну новину про забудову, по суті, парку навколо стадіону "Україна"?
* На "Твоєму місті" вчора публікується інтерв'ю Чаплінського, у якому на запитання "ТМ" "Чого, на вашу думку, з точки зору архітектури і урбаністики бракує Львову?" і бла-бла-бла головний архітектор відповідає: "Спорткомплекс генеруватиме Львову майбутніх олімпійських чемпіонів, а конгрес-центр — гроші. Його ідеально було б збудувати у районі рогатки між вулицями Шевченка та Городоцькою. Також Львову потрібна велика кількість недорогих офісів та комунальних коворкінгів." Як чудово і як гарно, правда?
* Сьогодні на сайті ЛМР з'являється інформація про те, шо на місці ринку коло стадіону "Україна" буде зведено більше десяти висоток, деякі з котрих матимуть висоту понад 70 м. Тобто, не зелений парк, яким, власне, пожертвували свого часу для ринку, і навіть не спорткомплекс "для майбутніх олімпійських чемпіонів" (якому там набагато більш підходяще місце), про шо там з розумним виразом обличчя мріяв вголос (а насправді, не перепрошую, бо так і є -- с_ц_я_в в очі) Чаплінський, а ше одна клоака з дешевим житлом для різного роду "доїжджєючіх".
* Впродовж місяця відбудеться аж одне (!) громадське слухання, на яке вкотре прийде якийсь простачок "автор проекту/архітектор", якого пошлють віддуватися за інтереси забудовника і який буде шось цідити через зуби, вважаючи це відповіддю.
* "Рогатка" між вул. Шевченка та вул. Городоцькою, як це має сприйматися зі слів Чаплінського, буде забудовано будь-чим, але не тим, шо могло би бути в центрі. Чаплінський це назве "сучасною архітектурою", плюючи на архітектурну ідентичність, через яку, власне, туристи і відвідують Львів. Нагадую, пану "урбаністу" про туристичну привабливість архітектури Львова: їхати в інші міста України "на каву" рівноцінно їхати на Сихів "на каву". Шось не хочеться, та? Але "урбаністу" видно ліпше. Мабуть.
* У той час Садовий буде на камеру дуже "переживати" за стан мозаїчних рибок з "Океану", яких, очевидно, не відновити. Втім, за спиною куди злачніші місця, а "простий нарід" можна відволікти рибками.
* І фокус грубими пальцями: чий підпис стоятиме на всіх документах?
Іронічно виглядає те, шо в статті залінкована новина від 6 лютого 2019 р. "Як планують реконструювати стадіон «Україна» у Львові". Дурні "Карпати", будьте як Гріша. Юліане, лопата вже більша за самого тебе?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!