У трагедії біля церкви Андрія підозру ще нікому не оголошено

1883 1
Поки що триває технічна експертиза.
Фото: Varta-1

Фото: Varta-1

У розслідуванні резонансного наїзду джипа на двох жінок на площі біля церкви Андрія в центрі Львова підозру поки нікому не висували, повідомив Tvoemisto.tv начальник головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа. За його словами, у справі призначено технічну експертизу.

«Підозру не висунуто, поки не буде результатів технічної експертизи» – сказав він. Начальник поліції не зміг сказати, коли закінчиться експертиза.

Читайте також: У центрі Львова авто наїхало на людей: загинула жінка. Нові деталі, фото, відео

Як повідомлялося, 18 червня приблизно об 11-ій годині дня водій позашляховика «Тойота Лендкрузер Прадо» скоїв наїзд на двох жінок, які стояли на тротуарі біля церкви святого Андрія у центрі Львова. Одна з жінок загинула на місці пригоди, іншу з травмами доправили до лікарні.

За даними поліції, водій у момент аварії був тверезим. Пізніше з’ясувалося, що за кермом «Прадо» перебував колишній працівник ДАІ Віктор Макаришин, який півтора року тому залишив службу. Після аварії він заявляв про можливу технічну несправність автомобіля.


Читайте також:
11 Липня, 2017 18:35
ser34 Мутять, [***](((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!