У травні львів’яни отримають квитанції без нарахування субсидії

4493 0
Це пов’язано зі зміною законодавчої бази про нарахування субсидій.
фото: voladm.gov.ua

фото: voladm.gov.ua

У травневих квитанціях за оплату комунальних послуг львів’янам не вкажуть розмір нарахованої субсидії. При цьому сім’ї, які матимуть право на субсидію, зможуть скористатися нею протягом наступних місяців. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіла заступниця голови управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

«За травень розмір субсидії не вказано, бо є прийнята постанова Кабміну, що передбачає кардинальні зміни в програмне забезпечення. На момент нарахування зміни не були забезпечені, тому субсидії не нарахували. Але вони будуть нараховані тим сім’ям, які матимуть право на неї, у наступних місяцях. Цього місяця сім’ї мають заплатити повну суму, проте це неопалювальний період, тож критичної ситуації не має бути», – каже вона.

Читайте також: Як оформити житлову субсидію за новими правилами. Зразки заяви та декларації

При цьому ті сім’ї, у складі яких є пільговики, отримають квитанції із нарахованими пільгами. За її словами, львів’яни активно подають документи на оформлення субсидії, адже через кардинальну зміну порядку її надання близько 80% сімей мають переглянути умови надання субсидії. Нагадаємо, у квітні в Україні змінили правила нарахування субсидії.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!