У Трускавці хочуть збудувати найбільший у Східній Європі аквапарк

6527 0
Його будуватимуть на виїзді з міста близько п’яти років.
Ілюстративне фото: aqualviv.com.ua

Ілюстративне фото: aqualviv.com.ua

У Трускавці планують збудувати найбільший у Східній Європі аквапарк. Про це повідомив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, передає Бізнес. Цензор. Цю інформацію Tvoemsito.tv також підтвердили у пресслужбі Трускавецької міської ради, втім не змогли надати більше деталей, оскільки міський голова перебуває у відрядженні.

Зазначається, що конкурс на визначення підрядника відбувся два місяці тому. У ньому перемогла компанія з Києва.

«Щонайменше рік будуть проєктувати, потім 3-4 роки цілодобового будівництва, бо це величезний об’єкт на 3 га на місці закинутої 25-поверхівки на виїзді з Трускавця», – каже Андрій Кульчинський.

Окрім аквапарку, у комплексі будуть готельні номери. Додамо, що на Львівщині працюють два аквапарки: критий аквапарк у Львові на вулиці Княгині Ольги та аквапарк просто неба у Східниці, який відкрили торік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!