У центрі Львова горіло відділення «Альфа-банку». Доповнено

4090 0
Вогонь знищив офісні меблі.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Сьогодні, 28 травня, близько 4:00 надійшло повідомлення про пожежу у Львові на площі Галицькій, 13 у приміщенні ПАТ «Альфа-Банк». Про це повідомив речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

Пожежа виникла на першому поверсі 4-поверхового житлового будинку, у відділенні банку.

«Вогонь знищив офісні меблі на площі 5 кв. м та пошкодив офісні меблі на площі 15 кв. м. Підрозділи ГУ ДСНС прибули на місце пожежі о 4:04, а ліквідували вогонь о 4:13», – зазначив Віталій Туровцев.

Як повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області, невідомі розбили вікно відділення і кинули всередину пляшку з горючою речовиною. Правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію 102 усіх, хто може щось знати про причетних до підпалу.

Зазначимо, це вже не перший випадок, коли підпалюють відділення цього банку, адже його пов'язують з російським капіталом. Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевим бенефіціарним власником банку є громадянин Ізраїлю Михайло Фрідман. До 2018 року «Альфа-банк» був одним із основних спонсорів Alfa Jazz Fest у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!