У центрі Львова можуть збудувати два паркінги на понад 250 місць

3296 1
Виконком міськради затвердив детальний план території, де передбачив це будівництво.
Фото: Wikipedia

Фото: Wikipedia

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет ЛМР затвердив детальний план території у районі вулиці Волоської. Документ передбачає будівництво на розі цієї вулиці і вулиці Шота Руставелі 5-6-поверхового паркінгу.

Під паркінг переобладнають вже зведену будівлю. За задумом, він має вміщати приблизно 180 автівок. Поряд з паркінгом збудують 6-поверхову торгово-офісну будівлю, де буде дворівневий підземний паркінг на приблизно 88 місць.

Нагадаємо, раніше відбулись громадські слухання щодо будівництва цих паркінгів. Тоді мешканці прилеглих будинків виступили проти і вимагали дослідити геологію ділянки. Натомість їм відповіли, що провести геологічні дослідження можна лише після того, як забудовник отримає дозвіл на будівництво.

Візуалізація: ЛМР


Читайте також:
3 Грудня, 2018 19:17
666 ... і ніхто аніякої "петиції" не подавав і не подає ... дозволити і -- крапка ... бо забудовник то той , що треба забудовник , бо подав те , що треба ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!