У центрі Львова на хідник обвалився балкон

6376 0
Сьогодні, 22 лютого, близько 09:00 на вулиці Тадеуша Костюшка обвалився фрагмент балкону.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як повідомляє Ігор Зінкевич успільноті «Варта 1», на вулиці Т. Костюшка, 4 просто на хідник обвалився балкон. За його словами, унаслідок цього ледь не постраждала дівчина, яка проходила повз.

Як повідомили в Галицькій районній адміністрації, балкон, частина якого сьогодні обвалилася на вул. Костюшка, 4, перебуває в індивідуальній власності громадян. Квартира, до площі якої він належить, є приватизована. Відтак за стан та утримання балкону відповідають власники квартири. Працівники ЛКП вийдуть на місце події та приберуть уламки, що впали на тротуар.

Нагадаємо, нещодавно стався обвал балкону в будинку по вул. Бандери, 35. Як повідомили у Франківській РА, на третьому поверсі будинку по вул. Бандери, 35 обірвався елемент консолі (від'єднався від металевої конструкції). Він упав на перила балкону другого поверху, внаслідок чого стався обвал балкону.

Читайте також: У Львові бабуся померла через обвал льоду із даху церкви


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!