У центрі Львова підвода знесла лавку. Є постраждалі. Оновлено

3354 0
На місці працює поліція та рятувальники.
фото ігоря зінкевича

фото ігоря зінкевича

Сьогодні ввечері, 2 листопада, на проспекті Свободи карета з кіньми виїхала на тротуар та знесла лавку. Про це повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуку.

Є двоє потерпілих, серед яких 15-річна дівчинка, що сиділа на лавці. У неї відкритий перелом ноги. На місці працює поліція та рятувальники.

За попередніми даними, невідомі запустили салют і це сполохало коней. Вони вибігли на тротуар та знесли лавку.

Як повідомила речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, троє іноземців запускали салют і сполохали коней. Коні вибігли на тротуар і налетіли на лавку, де сиділа 15-річна дівчина. Її з травмами госпіталізували до ОХМАТДИТу. Зі слів очевидців, потерпілих було двоє, але старший чоловік, ймовірно, фірман відмовися від допомоги медиків. Подію кваліфікували як ДТП з потерпілими. Справою наразі займаються слідчі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!