У центрі Львова побили хлопця за тризуб на футболці

7115 12
У суботу ввечері, 13 вересня, у Львові на вул. Театральній біля готелю «Леополіс» побили засновника української соцмережі WEUA.info Богдана Оліярчука, який прогулювався містом зі своїми друзями у футболці з тризубом і написом «Це моя і твоя війна». При цьому, ніхто з людей, які були поруч, не заступився за нього, стверджує Богдан.
Фото Богдана Оліярчука з Facebook

Фото Богдана Оліярчука з Facebook

Побачивши Богдана, бритоголовий чоловік на авто з російськими номерами вигукнув «Слава Путіну». Богдан зробив йому зауваження, після чого чоловік почав ображати його, пише постраждалий на своїй сторінці у Facebook. Згодом із машини вийшли ще жінка та чоловік років 30-35. Почалася бійка.

 
 

Так як за Богдана ніхто не заступився, його вдарили по голові важким предметом, а бритоголовий чоловік вкусив за вухо. 

«Так і сталося - мені відкусили кусок вуха, натовп зібрався, але ніхто не хотів допомагати, крім моїх нових друзів! Було людей 30-40 які оточили нас навколо, були таксисти, яких я просив заблокувати машину - але всім було байдуже. Ось це «Безпечне місто» - ось ця моральна столиця України, де у центрі кричать «Слава путіну», - написав постраждалий.

За словами Богдана, коли він робив зауваження, знав на що йде, але підтримки перехожих не було.

«Підтримки так і не було! Але це міг бути дехто інших, дехто гірше фізично підготовлений! Щоб тоді було я не знаю, але у цей вечір мені було стидно за львів'ян. Хоча з іншої сторони справжні львів'яни на Сході!», - зазначає Богдан Оліярчук.

Як повідомляє Ain.ua, Богдан Оліярчук є засновником і керівником української соціальної мережі WEUA.info.     


Читайте також:
18 Вересня, 2014 20:38
Михал Ну по перше це може бути піар нової соц. мережі, яку запустили на ринок щоб відтяти шмат аудиторії ВК.
По друге, дійсно, навіщо носити футболки які розпалють ворожнечу в тилу ? Якщо це твоя війна , то треба в АТО під гради. А то козак найшовся...
Війну треба зупинит, домовитись наскільки це можливо і відбудовувати країну. Це єдина адекватна позиція на мій погляд.
а тих хто на цьому свій капітал пробує заробити - на палю.
18 Вересня, 2014 09:28
Олена Зате ми добрі ("біженців" приймаємо) і толерантні (не розуміє москаль української - переходимо на російську). А чи перейдуть на українську мову у розмові з нами хоча б на півдні, не кажу вже про схід. Треба мати гордість і гідність. Тому, що українців не захистить ніхто! А ця бидлота, що приїхала скрізь буде бидлотою. Якщо образила когось - прошу вибачення. НАБОЛІЛО!!!
17 Вересня, 2014 20:01
юля ця машина часто буває в брюховичах причому вже давно
16 Вересня, 2014 22:40
коко а нафіга той, тепер безвухий, пішов на провокацію?! ну крикнув хай путлер, ну протролив москаль... а то дебільне, як бик на червону шмату кинувся. сам винен. ніхто його не мав захищати. кажуть "хтіли си пса - маєте пса"
16 Вересня, 2014 15:46
viktor В ФБ є марка машини і її реєстр. номер. Якщо вони були біля Леополісу — там платний паркінг, тож вони є в реєстрі, можливо, навіть, як мешканці готелю. Найти їх просто. Удачі
16 Вересня, 2014 14:05
Пиночет Скинь номер авто и ему хана.
16 Вересня, 2014 13:52
Алина А как звучало зауваження?????????? Видать за это зауваження он и получил. Диванному патриоту пора в АТО. Куда смотрит военком???????????? Это его война, так почему он во Львове?????????? Почему воюют те, кто "за мир" а сторонники войны только разжигают войну????????
16 Вересня, 2014 13:42
Світлана нічо, ще трохи фсб-шівців під личиною біженців і буде всьо харашо-харашо, а правда, що ахмєтка до нас (садового) навідувався?
16 Вересня, 2014 13:38
ника Самое брехливое "откусил кусок уха" . Богдану нужно меньше курить. Никто б не стал травиться его ухом. В зону АТО таких богданчиков, там это лечится.
16 Вересня, 2014 13:36
Катя Байдужі є скрізь і повсюди, були і будуть, і місто Львів в тому не винне. Справжніх мужчин все менше і менше...і вони, нажаль, не підвернулись на шляху постраждалого. Хіба власники телефонів з камерами...
16 Вересня, 2014 13:18
дауж да ну, машина с расейскими номерами во Львове, что-то мне в это плохо верится. У нас в Тернополе таких машин с февраля месяца не видно, если кто видел - пишите где, больше не увидите)
16 Вересня, 2014 12:51
леся скоро во Львове в центре города будут бить морду за украинский язык- и все будут молчать ! "моя хата с краю"..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!