У центрі Львова пройде благодійний концерт на підтримку захисників Маріуполя

1225 0
Зібрані кошти підуть на потреби захисників Маріуполя – полку «Азов».

Сьогодні, 3 квітня, у Львові виступить гурт DERECH – представники Єврейськоі Месіанської громади «Є:LVIV». Благодійний концерт влаштовують у LV Cafe, щоб зібрати кошти на потреби захисників Маріуполя. Початок о 17:00. Про це повідомив Український мистецький фронт на сторінці події. 

Назва гурту в перекладі з івриту означає «шлях». У складі групи: Віктор Медведєв – гітара; Віталій Гульванський – рояль; Олександр Вілько – барабани; Юрій Гузеєв – бас. 

Читайте також: У Львові та області проведуть екскурсії, щоб частину коштів передати на ЗСУ

Український мистецький фронт проводить низку концертів на підтримку ЗСУ. У місцях, де проходять перфоменси, розміщені банери з QR-кодом, відсканувавши який можна перерахувати кошти на допомогу українській армії. Зібрані сьогодні на концерті гроші будуть надходити на рахунок Міжнародної асоціації мистців. Далі їх передадуть до фонду ПАТРІОТ і на потреби окремого полку спеціального призначення «Азов».

Нагадаємо, що у Львові музиканти з всієї країни створили Український мистецький фронт. Перший проєкт –  #дешансонізація – серія вуличних концертів у місті з залученням музикантів усієї країни. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!