У центрі Львова створять «розумний» туристичний маршрут

5227 0
Планують встановити 15 інформаційних таблиць з QR-кодами, за допомогою яких турист зможе отримати необхідну інформацію.
Фото: city-adm.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua

Згідно з рішенням виконкому Львівської міської ради, у центральній частині міста разом з компанією Vodafone встановлять 15 інформаційних таблиць і 40 стрілок вказівників на площах Ринок і Катедральній, а також по вулицях Словацького, Коперника, Театральній, Музейній, Краківській, Підвальній та на проспекті Свободи. Маршрут складено за книгою Ілька Лемка «Львів понад усе».

Читайте також: Обираю Львів: найбільш популярні туристичні маршрути

Як вказано у рішенні виконкому, інформаційні таблички будуть формату А4, і, окрім QR-коду, там буде розміщено символ інноваційного туристичного маршруту у вигляді лева та номером локації.

Зчитавши за допомогою смартфона код, турист отримає інформацію про маршрут українською, польською, англійською, німецькою, російською та китайською мовами. Очікується, що маршрут введуть в дію у вересні цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!