У центрі Львова встановлять два нові пункти велопрокату

2312 0
У Львові на площі Ринок та на проспекті Свободи встановлять пункти велопрокату, площею по 6 метрів квадратних кожен. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Відповідну ухвалу прийняла сесія Львівської міської ради, враховуючи звернення фізичної особи підприємця Лиховида Володимира та з метою створення туристичної привабливості міста, інтеграції у загальноєвропейську веломережу.

Підприємець має укласти з управлінням комунальної власності департаменту економічної політики договори оренди конструктивних елементів благоустрою терміном на 3 роки.

Нагадаємо, у березні у Львові розпочав роботу муніципальний велопрокат Nextbike. Наразі у місті доступні велосипеди на 5-ти станціях прокату: на площі Ринок, біля Львівського національного університету ім. Івана Франка, на зупинці на перехресті вулиць Степани Бандери та Чупринки,  на вул. Княгині Ольги біля Аквапарку, на вул. Смаль-Стоцького біля Технопарку. У майбутньому планують збільшити кількість велосипедів у Львові до 220-ти.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!