У центрі Львова з’являться нові дерева

2393 0
На площі Ринок перед фасадом Ратуші оновлять зелені насадження. Про це інформує управління екології та благоустрою ЛМР.
фото: bigtravel.in.ua, www.lvivpost.net

фото: bigtravel.in.ua, www.lvivpost.net

У центрі Львова на площі Ринок тривають підготовчі роботи до висадки шести каштанів. Нові дерева є більш стійкими до шкідників. Роботи планують завершити сьогодні. Львівські каштани потерпають від ураження шкідником, а саме мінуючої молі. У Львові неодноразово лунали заклики щодо заміни каштанів на інші, більш стійкі до цього шкідника, породи дерев.

Читайте також: Дерева vs пам’ятники. Три місця, які змінять Львів

Відтак, на площі Ринок висадять 6 молодих дерев червоноквіткового каштану «Бріоті». З цією метою сьогодні тут було зрізано два сухостійних каштани. Їх викорчували, готуючи місця для висадки нових саджанців. Водночас, два крайні каштани по обидва боки фасаду Ратуші залишаються, оскільки їх стан є задовільним, – зазначають в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!