У ТВК оголосили остаточні результати виборів голови Львівської ОТГ

9942 0
За результатами підрахунку 100% бюлетенів, чинний міський голова Львова Андрій Садовий отримав найбільше голосів виборців – 90 812 (39,96%).
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Міська територіальна виборча комісія оприлюднила остаточні результати першого туру виборів на посаду голови Львівської ОТГ. За результатами підрахунку 100% бюлетенів, чинний міський голова Львова Андрій Садовий отримав найбільше голосів виборців – 90 812 (39,96%).

Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.

Відрив між ним і представником «Європейської солідарності» Олегом Синюткою становить близько 20 тисяч голосів. Так, він отримав 31,03%. Далі йде Руслан Кошулинський із показником у 9,74%, після нього – Ярослав Рущишин (4,67%), а також Ігор Зінкевич – 3,37%.

Читайте також: Новий рядок у паспорті та єдиний транспорт. Що буде у Львівській ОТГ

Другий тур, за словами Сліпецького, має відбутися у Львові 15 листопада.

Нагадаємо, що раніше Центральна виборча комісія допускала, що другий тур виборів мерів у окремих містах може пройти не в листопаді, як в більшості, а в грудні через можливі судові розгляди. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!